Image 00
Image 01
Image 02
Image 03
Web Design Craiova

       

Noi venim cu solutiile...

 

       Demararea unei afaceri nu este un lucru extrem de complicat. Problemele apar atunci cand vrem ca afacerea noastra sa aiba succes, sa fie recunoscuta de societate si sa acopere o nevoie sociala.

    Daca realizati ca business-ul dumneavoastra nu este suficiant de cunoscut, atunci inseamna ca ati identificat o problema: nu v-ati promovat suficient! Fara a enumera mijloacele clasice de reclama trecem direct la promovarea on line care dupa televiziune si radio ( deocamdata ) este cea mai eficienta.Daca in urma cu zece ani Internetul sau mai exact World Wide Web-ul era considerat un suport media inca netraditional, astazi nu ne mai putem permite sa ignoram acesta posibilitate de a ne face reclama, ca urmare a impactului, a costurilor scazute ( comparativ cu televiziunea si radioul ) precum si a cresterii vertiginoase a numarului de utilizatori de Internet.

 

Website-ul

 

   World Wide Web, sau mai simplu Web, este o modalitate de a accesa informaţia din Internet. Webul utilizeaza protocolul HTTP care este unul dintre "limbajele" vorbite pe Internet. Altfel spus web-ul este una din modalitatile in care informatia este transmisa si organizata in reteaua de Internet. Web-ul utilizeaza de asemenea browsere pentru a accesa documentele web care senumesc pagini web. O pagina web (una ca cea la care te uiti acum) este un document electronic scris intr-un limbaj numit HTML (Hypertext Markup Language). O pagină web se află pe un calculator numit server web, care este conectat la internet. Paginile unui website pot contine text, grafica, video, animatie, sunet, formulare interactive, etc. Fiecare pagina are o adresa unica si este cunoscuta sub numele de URL(Uniform Resource Locator), care identifica pozitia exacta a paginii pe server. De obicei paginile web contin hyperlinkuri la alte pagini web. Aceste hyperlinkuri pot fi text, imagini, butoane care fac legatura la URL-uri (adresele) altor pagini web. Paginile web sunt păstrate pe serverele web peste tot in lume. Introducând o adresă URL a unei pagini web sau prin simplul click pe un hyperlink care conţine adresa paginii respective, se trimite o cerere catre web serverul care conţine pagina.Serverul web respectiv, trimite pagina solicitată cu toate informaţiile pe care le conţine, şi va fi afişată pe calculatorul tau. Un website este format din una sau mai multe pagini web, cu o tema comuna. Cuvantul site care in engleza inseamna loc, pozitie, aşezare, a fost preluat şi în limba română. Astfel un website este un loc de pe web. Prima pagina a unui website se numeste Home page sau pagina de start, care face o prezentare a site-ului.

 

  Optimizarea Web

 

 

  Termenul de SEO vine din Engleza de la "Search Engine Optimization" si inseamna optimizarea paginilor pentru motoarele de cautare.De ce este nevoie de SEO? Traficul unui site web este generat de motoare de cautare (aproximativ 80%), de directoare web sau de vizitatori care intra direct. Dintre motoarele de cautare cele mai folosite sunt Google (mai mult de 43% din trafic), Yahoo (aproximativ 32% din trafic), MSN (aproximativ 25% din trafic). O companie ce se ocupa de optimizare web nu poate garanta pozitia nr. 1 in rezultatele de cautare - in schimb, ceea ce poate fi garantat este relevanta textului paginilor site-ului dumneavoastra pentru sectorul de piata la care se refera site-ul si pozitionarea de top in cazul cautarilor pentru cuvinte si fraze cheie stabilite de comun acord cu specialistii SEO. In principiu pentru a optimiza un site sunt multe de facut. Mai intai optimizarea de cod dupa care partea cea mai importanta dupa parerea mea este optimizarea continutului paginilor web, dupa care urmeaza inscrierea lui in diferite directoare web. A optimiza continutul site-ului presupune o colaborare foarte buna cu clientul (sa puna text bogat in cuvinte cheie si nu numai).Un lucru important este si faptul ca site-ul trebuie "sa spuna ceva", sa aiba un design atragator sa atraga intr-un fel pe cel care il viziteaza.